Ανθρώπινο Δυναμικό

Γιάννης Ε. Τρούλης

Γιάννης Ε. ΤρούληςΟ Γιάννης Ε. Τρούλης έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική και το Διεθνές Εμπόριο από το Concordia University Μοντρεάλ, Καναδά. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα σε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων στο McGill University, Μοντρεάλ και στο ΜΒΑ του Leicester University, UK.
Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΤΜΙ (TechnologyTransferInnovation*MarketingΣύμβουλοι Επιχειρήσεων Μ.Ε.Π.Ε από το 2010, συνεχίζοντας την δραστηριότητά του των τελευταίων 11 ετών, σε προγράμματα τεχνολογικού μάρκετινγκ στην  Ελλάδα και σε χώρες της Μαύρης Θάλασσας, στη διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων για ελληνικά Ερευνητικά Ινστιτούτα και επιχειρήσεις, στις υπηρεσίες υποστήριξης στα γραφεία Διαμεσολάβησης Ερευνητικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στην υποστήριξη σχηματισμού περιφερειακών και θεματικών ερευνητικών κοινοπραξιών, των δικτύων και δραστηριοτήτων τους.
Προηγουμένως, είχε δεκαέξι χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον Καναδά ως ιδρυτής, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής δύο επιχειρήσεων, σε διεθνές εμπόριο τροφίμων και συσκευασία- διανομή.
Ασχολήθηκε επίσης πολύ ενεργά με τη διοίκηση διάφορων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, για 20 χρόνια, στο Καναδά και την Ελλάδα.
Είναι Γενικός Γραμματέας του Καναδο-ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ορίστηκε πρόσφατα, ως o εκπρόσωπος της Ελλάδας, στο BusinessChamber του Enterprise Policy Group, συμβουλευτικού σώματος της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος

Ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος εξασκεί το επάγγελμα του συμβούλου επιχειρήσεων απο 1990. Την τελευταία 10ετία ασχολείται με τον εντοπισμό/αξιολόγηση, τεκμηρίωση/κατοχύρωση και εμπορευματοποίηση τεχνολογιών αιχμής, ερευνητικών και ακαδημαικών κέντρων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης καθώς και με την δημιουργία υποδομής(θερμοκοιτίδες, τεχνολογικά κέντρα κ.α.) για την στήριξη ανάπτυξη επιχειρήσεων αιχμής κυρίως στα πλαίσια προγραμμάτων της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συμβουλευτική του εμπειρία περιλαμβάνει επί πλέον αναδιάρθρωση επιχειρήσεων στα πλαίσια έργων χρηματοδοτούμενων από τη Παγκόσμια Τράπεζα (5ετία), μελέτες Οργάνωσης γραφείων Διοίκησης Έργων για ελληνικές επιχειρήσεις (2ετία), μελέτες επενδύσεων-επιχειρησιακά σχέδια για επέκταση Ελληνικών Επιχειρήσεων στο εξωτερικό στα πλαίσια των προγραμμάτων Tacis και Phare.
Έχει 12ετή εμπειρία εργασίας σε εταιρίες συμβούλων μηχανικών (Καναδάς – Ελλάδα) στην αμυντική βιομηχανία και σε εταιρίες υψηλής τεχνολογίας (Ελλάδα – Αρμενία) από θέσεις ευθύνης για την Ανάπτυξη και Προώθηση Υπηρεσιών, Προϊόντων και Εργασιών.
Έχει διδάξει επί 3ετία σαν Τακτικός Πανεπιστημιακός Καθηγητής στην Σχολή Διοικητικών Σπουδών(UQAM-Montreal) και είναι κάτοχος πτυχίων Μάστερ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μόντρεαλ-1980), Μάστερ σε Σχεδιασμό Δομημένου Περιβάλλοντος (Μόντρεαλ 1974) και Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΕΜΠ-1972). Κάτοχος Αγγλικής και Γαλλικής, έχει επίσης αναπτύξει και υλοποιήσει προγράμματα χρήσης τεχνολογίας στον πολιτισμό και συμβουλευτική επαγγελματική δράση στην ανάπτυξη προγραμμάτων για την βελτίωση επαγγελματικών και επιχειρησιακών δεξιοτήτων με την προοπτική εξέλιξης στην αγορά εργασίας, ευπαθών ομάδων – κυρίως μεταναστών (UNDP).

web design: webgalaxy.gr