Διημερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στα Χανιά»

Διοργανώθηκε την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από το Επιμελητήριο Χανίων, στην αίθουσα διαλέξεων «Δημοσθένης Γαγάνης» του φορέα (4ος όροφος) διημερίδα με θέμα  «Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη στα Χανιά».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της διημερίδας έγινε πλήρης αποτύπωση των τοπικών και περιφερειακών προγραμμάτων και πολιτικών αλλά και ανάδειξη, πολλών σημείων στη στρατηγική και στην εφαρμογή περιφερειακών αναπτυξιακών σχεδίων που χρήζουν βελτίωσης ή και περαιτέρω ανάπτυξης.

Σ’ αυτήν συμμετείχαν 41 ομιλητές εκ των οποίων 9 από το εξωτερικό και 13 εκτός Χανίων, ενώ μερικοί από αυτούς μίλησαν μέσω διαδικτύου.

Η συζήτηση οργανώθηκε σε τέσσερις θεματικές ενότητες: Αγροτική Παραγωγή και Μεταποίηση, Βιομηχανία και Εμπόριο, Νέα & Καινοτομική Επιχειρηματικότητα και, Υπηρεσίες και Τουρισμός.

Η εταιρεία μας, TTMI Consulting Ltd., συνέβαλε ενεργά στη δημιουργία και το συντονισμό της διημερίδας μέσα από το πρόσωπο του Διευθύνοντα Συμβούλου της, κ. Ιωάννη Τρούλη, που αποτελεί σύμβουλο διοίκησης της ΕΤ.ΑΝ. Χανίων, καθώς επίσης αποτέλεσε και ομιλητή με εισηγήσεις που αφορούσαν την πολιτική της «Έξυπνης Εξειδίκευσης» στην Κρήτη.

Τα συμπεράσματα και τα οφέλη της ημερίδας για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη καθώς και τα βίντεο από τις εισηγήσεις μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Πηγή: http://chania-cci.gr