Ανθρώπινο Δυναμικό

Γιάννης ΤρούληςΟ Γιάννης Ε. Τρούλης έχει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική και το Διεθνές Εμπόριο από το Concordia University Μοντρεάλ, Καναδά. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα σε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων στο McGill University, Μοντρεάλ και στο ΜΒΑ του Leicester University, UK.
Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΤΜΙ (Technology TransferInnovationMarketingΣύμβουλοι Επιχειρήσεων Μ.Ε.Π.Ε από το 2010, συνεχίζοντας την δραστηριότητά του των τελευταίων 11 ετών, σε προγράμματα τεχνολογικού μάρκετινγκ στην  Ελλάδα και σε χώρες της Μαύρης Θάλασσας, στη διαχείρισηερευνητικών προγραμμάτων για ελληνικά Ερευνητικά Ινστιτούτα και επιχειρήσεις, στις υπηρεσίες υποστήριξης στα γραφεία Διαμεσολάβησης Ερευνητικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και στην υποστήριξη σχηματισμού περιφερειακών και θεματικών ερευνητικών κοινοπραξιών, των δικτύων και δραστηριοτήτων τους.
Προηγουμένως, είχε δεκαέξι χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον Καναδά ως ιδρυτής, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής δύο επιχειρήσεων, σε διεθνές εμπόριο τροφίμων και συσκευασία- διανομή.
Ασχολήθηκε επίσης πολύ ενεργά με τη διοίκηση διάφορων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, για 20 χρόνια, στο Καναδά και την Ελλάδα.
Είναι Γενικός Γραμματέας του Καναδο-ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και ορίστηκε πρόσφατα, ως ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, στο Business Chamber τουEnterprise Policy Group, συμβουλευτικού σώματος της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Εγγραφείτε στο newsletter


Επισκεφτείτε μας στο FacebookΕπισκεφτείτε μας στο LinkedinΠηγαίνετε στο Feed