Η ΤΤΜΙ στην έκθεση τροφίμων SIAL 2014


Η εταιρεία μας είχε παρουσία στην SIAL 2014, από τις μεγαλύτερες  εκθέσεις τροφίμων στο κόσμο. Στελέχη της ΤΤΜΙ συμμετείχαν στην έκθεση από 18-24 Οκτωβρίου συνοδεύοντας και υποστηρίζοντας πελάτες μας που υλοποιούν έργα στο πρόγραμμα «Εξωστρέφεια ΙΙ». Οι πελάτες που συμμετείχαν στην έκθεση και το πρόγραμμα αυτό είναι: MEDBEST ΑΕ, Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ, Ελευθέριος Ρενιέρης ΕΕ, Θ. & Ι. Κλαπάκης Αρτοποιεία Ο.Ε και Μαρεντάκη Φιλία Ζυμαρικά.

Στα πλαίσια επίσης του προγράμματος διαμορφώθηκε με την υποστήριξη της ΤΤΜΙ, μια συνεργασία Χανιώτικων επιχειρήσεων με κοινό περίπτερο στην οποία μια έμπειρη στις εξαγωγές επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής ελαιολάδου, Ρενιέρης ΟΕ συνεργάστηκε με δύο άλλες μικρότερες επιχειρήσεις Κλαπάκης ΟΕ (παραδοσιακά παξιμάδια) και Φ. Μαρεντάκη (ζυμαρικά – χυλοπίτες) και είχαν κοινή παρουσία και συνέργιες στην έκθεση.

Τέλος, μια άλλη συνεργασία επιχειρήσεων στην οποία συμμετέχει η ΤΤΜΙ, στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος, οργάνωσαν μια κοινή παρουσίαση των εταιρειών και των προϊόντων τους σε ειδικό χώρο της έκθεσης όπου προσκαλέστηκαν στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων, εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.