Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
LOADING

Ανθρώπινο Δυναμικό

yet

Γιάννης Ε. Τρούλης

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιάννης Τρούλης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της TTMI, υποστηρίζοντας τη μεταφορά τεχνολογίας, την καινοτομία και το μάρκετινγκ των τεχνολογιών σε ιδιωτικούς, δημόσιους και κοινωνικούς οργανισμούς.

Συνεργάστηκε με την Intermas Consulting Ltd. για 10 χρόνια, μετά τη επιστροφή του από τον Καναδά το 2000, συμμετέχοντας σε προγράμματα τεχνολογικού μάρκετινγκ στην Ελλάδα και σε χώρες της Μαύρης Θάλασσας, διαχειρίζοντας ερευνητικά προγράμματα για ελληνικά Ερευνητικά Ιδρύματα και εταιρείες, υποστηρίζοντας γραφεία Διαμεσολάβησης Ερευνητικών Ιδρυμάτων, καθώς επίσης, και το σχηματισμό περιφερειακών και θεματικών ερευνητικών κοινοπραξιών και δικτύων και τις επακόλουθες δραστηριότητές τους.

Ασχολείται με έργα περιφερειακής ανάπτυξης, καινοτομία ΜΜΕ και υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρηματικότητας, ανάπτυξη επιχειρήσεων, βιομηχανικό μάρκετινγκ, αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, τομεακή και χωρική ανάπτυξη, επιχειρηματικά σχέδια, διεθνές μάρκετινγκ και εμπόριο.

Κατά τα τελευταία 21 χρόνια, οι επιχειρηματικοί τομείς με την πιο έντονη συμμετοχή περιλαμβάνουν:
α) υιοθέτηση Καινοτομίας ΤΠΕ από τις ΜΜΕ παραγωγής και εμπορίας και στα Clusters, β) καινοτόμα έργα αγροδιατροφής, γ) φαρμακευτικά έργα έρευνας και ανάπτυξης για καινοτόμα προϊόντα, δ) την ανάπτυξη της θαλάσσιας υδατοκαλλιέργειας για το μεγαλύτερο Κέντρο Έρευνας στην Ελλάδα, το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιας Έρευνας, ε) υποστήριξη περιφερειακής/τομεακής ανάπτυξης για αναπτυξιακούς φορείς (Επιμελητήρια, Δήμοι, Περιφέρειες) καθώς και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Προηγουμένως, απέκτησε 16 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας στον Καναδά ως ιδρυτής, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής εταιρειών διεθνούς εμπορίου/συσκευασίας/διανομής τροφίμων.

Είναι κάτοχος Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική και το Διεθνές Εμπόριο από το Πανεπιστήμιο Concordia στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακά μαθήματα σε Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ και σε MBA του Πανεπιστημίου Leicester της Μ. Βρετανίας και είναι κάτοχος MBA από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Επί του παρόντος, είναι Γενικός Γραμματέας του Καναδο-ελληνικού Επιμελητηρίου και έχει υπηρετήσει τριετή θητεία, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας, στο Business Chamber του Enterprise Policy Group, συμβουλευτικού σώματος της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Από το 2016 διδάσκει Μεταφορά Τεχνολογίας στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Βιοεπιχειρείν από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

hammad

Νουρ Χαμάντ

Σύμβουλος

Με πολυετή εμπειρία ως βοηθός διοικητικής και οικονομικής διεύθυνσης και έχοντας σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Νουρ Χαμάντ εργάζεται επί του παρόντος ως Σύμβουλος για την TTMI, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα μεταφοράς τεχνολογίας και ανάπτυξης, την υποστήριξη επενδυτικών σχεδίων και την υλοποίηση Ευρωπαϊκών έργων για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Είναι κάτοχος του Cambridge International Diploma in Business Organisation and Environment, Effective Business Communication, Marketing και ICT.

aggelopoulos

Βασίλης Αγγελόπουλος

Σύμβουλος

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας (MBA Food & Agribusiness) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο της μεταπτυχιακής διπλωματικής του εργασίας ασχολήθηκε με θέματα κυκλικής βιοοικονομίας και καινοτομίας κυκλικών επιχειρηματικών μοντέλων.

Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το EIT Food με αντικείμενο την βιωσιμότητα και καινοτομία στο αγροδιατροφικό σύστημα. Παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στην συστημική σκέψη για την επίλυση προβλημάτων του αγροδιατριφικού τομέα από τον Οργανισμό Γεωργίας και Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και στην καινοτομία συστημάτων από το EIT Climate-KIC. Επιπλέον, έχει απασχοληθεί σε θέσεις εξυπηρέτησης πελατών και γραμματειακής υποστήριξης ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση σε εταιρεία τροφίμων.

Επικοινωνία

ledakis

Κώστας Λεδάκης

Σύμβουλος

Ο Κώστας Λεδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ξεκίνησε ως βοηθός λογιστή στην εταιρεία Vianex S.A. και στη συνέχεια εργάστηκε για μία δεκαετία ως ορκωτός ελεγκτής στην Grant Thornton Greece. Παράλληλα, υπήρξε ο Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες Ecosoft ΑΕ, Mind Solutions ΑΕ και Financial Deployment Services ΑΕ. To 2014 απέκτησε την άδεια του μεσίτη αστικών συμβάσεων και ίδρυσε τη Συμβουλευτική Ακινήτων ΟΕ. Επιπλέον, υπήρξε και για 1 χρόνο ο Διευθυντής στην Εταιρεία Ανάπτυξης Χανίων (ΕΤΑΝ). Ειδικεύεται στα επενδυτικά ακίνητα και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Επιπρόσθετα, είναι έμπειρος χρήστης εργαλείων του υπολογιστή καθώς επίσης και του προγράμματος IDEA (πρόγραμμα επεξεργασίας και ελέγχου δεδομένων). Τέλος, είναι μέλος του Σ.Ο.Ε.Λ. (Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών).

papantonopoulos

Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος

Ανώτερος Σύμβουλος

Ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος εξασκεί το επάγγελμα του συμβούλου επιχειρήσεων απο 1990. Την τελευταία 10ετία ασχολείται με τον εντοπισμό/αξιολόγηση, τεκμηρίωση/κατοχύρωση και εμπορευματοποίηση τεχνολογιών αιχμής, ερευνητικών και ακαδημαικών κέντρων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης καθώς και με την δημιουργία υποδομής (θερμοκοιτίδες, τεχνολογικά κέντρα κ.α.) για την στήριξη και ανάπτυξη επιχειρήσεων αιχμής κυρίως στα πλαίσια προγραμμάτων της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συμβουλευτική του εμπειρία περιλαμβάνει επί πλέον αναδιάρθρωση επιχειρήσεων στα πλαίσια έργων χρηματοδοτούμενων από τη Παγκόσμια Τράπεζα (5ετία), μελέτες Οργάνωσης γραφείων Διοίκησης Έργων για ελληνικές επιχειρήσεις (2ετία), μελέτες επενδύσεων-επιχειρησιακά σχέδια για επέκταση Ελληνικών Επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Έχει 12ετή εμπειρία εργασίας σε εταιρίες συμβούλων μηχανικών (Καναδάς – Ελλάδα) στην αμυντική βιομηχανία και σε εταιρίες υψηλής τεχνολογίας (Ελλάδα – Αρμενία). Έχει διδάξει επί 3ετία σαν Τακτικός Πανεπιστημιακός Καθηγητής στην Σχολή Διοικητικών Σπουδών(UQAM- Montreal) και είναι κάτοχος πτυχίων Μάστερ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μόντρεαλ), Μάστερ σε Σχεδιασμό Δομημένου Περιβάλλοντος (Μόντρεαλ) και Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΕΜΠ).